söndag 28 oktober 2012

Sovmorgon

Söndag, vintertid, och ingen bebis. Jag kanske är tidigt ute med att ha lessnat på graviditeten när det faktiskt är drygt två veckor kvar till beräknad förlossning, men med lite falsklarm nu och då och allt illamående och andra krämpor känns det som om Fisen bara luras. Det kanske dröjer länge ännu, med lite otur kan det dröja en hel månad...

Vintertiden gjorde att det blev lite extra sovmorgon idag, för vissa mer än för andra. Vann gjorde tonåringen som somnade vid 18 igår och klockade ca 17 timmars sömn imorse. Jag brukar anse mej rätt duktig på att sova, men där ligger jag i lä (det blev 9 timmar för mej).

4 kommentarer:

 1. Inget är så uttröttande som en rejäl fight i badet! Hur mår S? Eller snarare, hur mår S överkropp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bad verkar vara sövande, sov O gott också? S badskador har bleknat lite sedan igår, men det verkar vara en farlig sport!

   Radera
 2. Jag tröstade mig med att barnmorskan sa att barn som kommer ut efter beräknat datum är mer än redo att födas, att det ofta går lättare då. Båda mina gossar stannade kvar över en vecka extra och well det gick faktiskt ganska lätt att föda tro det eller ej:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det låter ju bra, jag får försöka trösta mej med det :-)

   Radera