måndag 8 oktober 2012

Gratis båtresor med Eckerölinjen?

Jag har nuförtiden väldigt mycket sammandragningar på kvällarna. Ibland så mycket att jag börjar tro att Fisen kanske är på väg ut. Men sedan är det oftast lugnt igen nästa dag, tills det blir kväll igen.

Tidigare ikväll när vi skulle köra ombord på Eckerölinjen för att ta oss hemåt hade jag fyra kraftiga och smärtsamma sammandragningar på 10 minuter. Sedan glesades de ut något, men fortsatte att komma under resten av båtresan och hela kvällen. Vi bestämde redan tidigare att det här skulle bli vår sista ålandsresa innan Fisen befinner sig på utsidan av magen, men man kan ju inte låta bli att leka med tanken - tänk om Fisen skulle födas på båten!

Om man föder ombord på ett flygplan sägs det att barnet flyger gratis under hela sitt liv. Undrar om Eckerölinjen har någon motsvarande deal - gratis båtresor hela livet. Usch vad vi skulle bli tvungna att åka båt. Vilken mardröm! Jag som hatar båtresor! Tur att det inte blev någon förlossning, och nu blir det, som bestämt, inte några fler ålandsresor på ett tag. Man vill ju inte tvingas spendera mer tid än absolut nödvändigt på båten.

4 kommentarer:

 1. Skall kolla med sambon som jobbar ombord vad han skulle gilla att förlösa en lite Fis medans han ändå går och dräller med en skruvdragare i handen och ser upptagen ut. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han skulle säkert uppskatta det ;-)

   Radera
 2. hahaha, ja gratis båtresor - det skulle vara ngt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm, man skulle bli tvungen att åka fast man inte var sugen... Mycket tax-free.

   Radera