fredag 5 oktober 2012

Fröding är nöjd med sin nya säng

Vårt barn sover gott i sin nya säng.


Är det någon som har några tips på hur man motverkar det här? Den här katten är inte särskilt barnvänlig, nämligen. Han förstår inte heller varför vi skaffade den där S. Han och jag hade det ju alldeles utmärkt på tumanhand innan S kom in i våra liv. Dessutom fanns det mer plats i sängen. S förstår ju inte att hans plats är i fotändan!

9 kommentarer:

 1. mig kan du inte fråga för jag är ingen kattvänlig människa :S

  SvaraRadera
 2. Ett tips är att be S söka jobb till sjöss, eller annat jobb där han är borta typ vecka-vecka. I natt var vi 6 stycken i sängen och dom fyrbenta tycker det är mycket trevligare då dom har en helt egen sänghalva...

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte vad det här djuret gör, för S jobbar ju rätt mycket natt och man tycker att en katt, även om den är tjock, borde få plats på en egen sänghalva, men det är trångt ändå. Men nu har han ju hittat sig en egen säng...

  SvaraRadera
 4. En kollega till Magnus tipsade om att lägga aluminiumfolie i spjälsängen. Innan bebisen kommer alltså. Kommer garanterat göra Fröding avskräckt. Katter gillar inte sängar bäddade med folie.
  // Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske kan vara värt att prova, fast han kanske tror att det är en termos fylld med mat. Blir till att köpa storpack aluminiumfolie :-)

   Radera
 5. har hört en som la en stor pyts med vatten (inte så mycket att katten drunknar förstås- det räcker väl att bli lite blöt om tassarna..) i barnvagnen för att slippa ha katterna där och gotta sig. Tydligen funkade det. Kanske värt att prova efter tipset med folie- det tipset verkar ju väldigt smidigt :-)

  ses på måndag, Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har också tänkt på det, men tror det funkar bättre i barnvagnen där han inte ser vart han hoppar, i sängen kan han ju bara hoppa på bredvid.
   Ses snart :-)

   Radera
 6. En kollega till mig som just skaffat katt hade fått tipset att tejpa med dubbelhäftande tejp på ställen där man inte vill att katten ska vara, det är tydligen inte skönt att trampa på (kan man ju förstå). De hade tejpat järnet runt sin fågelbur och det hade funkat ganska bra dittills iaf. Så lite dubbelhäftande tejp runt överkanten på spjälsängen kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kanske kan vara värt att prova! Tack för tipset!

   Radera