torsdag 11 oktober 2012

Bitter och less på att vara gravid

Jag är så less på att vara gravid! De senaste 8 månaderna känns det som om jag har haft alla krämpor man kan få vid en graviditet. Det är nästan så att det hade varit skönt om Fisen skulle ha kommit ut i måndags, även om jag vet att det bästa är om det dröjer ett tag till.

Jag hade några bättre dagar förra veckan, det kändes så skönt! Illamåendet under kontroll, relativt pigg, foglossningen verkar ha försvunnit, men jag ropade väl hej för tidigt för sedan slog det till med all kraft igen. Först sammandragningarna och besöket på förlossningen, och sedan diverse andra graviditetsrelaterade underlivskrämpor som jag inte tänkter gå in närmare på här, men tänk er att man känner sig fräschast av de fräschaste och har råkat ut för det som börjar på H.

Igår bröt jag ihop med en känsla av hopplöshet, och de sista veckorna som är kvar känns oändligt långa. Idag biter jag ihop och fortsätter att räkna ner. Det finns ju ett helt koppel med nya spännande komplikationer man kan se fram emot att prova på när bebisen är ute, har jag hört!

4 kommentarer:

 1. de där sista veckorna är inte så skoj. tungt och otympligt och bara väntan väntan väntan!
  hoppas tiden går relativt snabbt iaf!

  SvaraRadera
 2. Det där med H... För mig till och mer värre nu än under grav...!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, säg inte så där!!! ;-)

   Radera