söndag 29 juli 2012

Kent på slottet

Igår var det dags för konsert med Kent på slottet. Det har blivit några Kent-konserter de senaste åren, alltid med nästan samma konstellation av folk. Igår var det dock en halt, en lytt och en blind, eller rättare sagt, en med fotskada, en med knäskada och två gravida, varav den ena väldigt gravid, och utsläppt på nåder och med avgivna löften om att absolut inte röra sig mer än nöden kräver.

Konserten var i vanlig ordning, som när det gäller Kent, otroligt proffsig. Smolket i bägaren var att starten hade utannonserats till kl 19, men i själva verket var planerad till två timmar senare. All väntan kändes i ryggen, och jag läste en del sura kommentarer på Facebook igår. Som kort recension får gälla att första halvan av konserten mest inbegrep låtar från nya skivan, vilken jag tyvärr inte lyssnat in mej på, men vid halvlek drog de igång sina gamla hits och slottsgården kokade. En maffig avslutning, efter den obligatoriska Mannen i den vita hatten, var det fyrverkeri som bjöds på. Kent levererade, som alltid!

Nu är jag bara nyfiken, blev det någon postkonsertbebisleverans, S?
1 kommentar:

  1. tyvärr ingen postkentbebis. Inte direkt efter iaf. Men nu får de gärna pluppa ut. Så att jag kan äta, sova, gå. Existera alltså. S

    SvaraRadera