söndag 11 augusti 2013

Drömboendet

Jakten på vårt drömboende, det ultimata hemmet, fortsätter. Idag har vi avverkat fyra visningar. Och trots att vi redan innan vi gav oss iväg var ganska säkra på att inget av dessa objekt skulle vara THE drömhem var det ändå en känsla av lätt antiklimax som följde oss hem till lägenheten igen.

Vi letar rätt så förutsättningslöst, eftersom vi inte riktigt vet vad vi vill ha, och tänker liksom att vi ska känna när vi hittar rätt. Typ HÄR är ju det vi har letat efter hela tiden. Idag hittade vi iallafall inte det vi letade efter.

Det vi lärde oss av dagen var att vi fortfarande inte har bestämt oss för om vi vill ha lägenhet eller hus. Och att vi inte vet om vi vill bo på stan eller landet. Eller om vi vill ha nytt eller renoveringsbehov. Vi är med andra ord inte ett dugg närmare vårt drömboende. Eller jo, vi vet ju att något av de här fyra objekten var det INTE. Suck, hur svårt ska det vara?


4 kommentarer:

 1. Haha, vi gick också på att stället med KÄNSLAN, det var DÄR vi skulle bo! Sen vad det egentligen var för ställe vi sökte efter visste vi inte riktigt :)

  SvaraRadera
 2. Haha, känner igen mig! Och Gud vad mycket visningar vi går på. Har tappat räkningen. Jag gillar iallafall bäst radhus som är nyproducerat (trodde jag inte, men har märkt det nu). Egentligen eko-hus också. Det jag inte gillar är priset som alltid är över 4 miljoner...

  Annagranstrom.wordpress.com

  SvaraRadera
 3. Jag röstar för Knivsta! Alsike är ju ett trevligt ställe med förhållandevis ok priser. Om nu någon lyssnar på mig :-) då slipper man dessutom renovera!

  T-bone

  SvaraRadera
 4. Jag skulle också kunna tänka mej någon relativt nyproducerad radhusvariant, men då är man över ju 4 miljoner, och det funkar inte. Vi kollade på ett hus som var byggt 2000, som kändes nytt o fräscht, och jag tänkte då att det där med renovering kanske inte riktigt är min grej. Men om vi ska komma någorlunda rimligt undan och slippa renovera så hamnar vi långt utanför stan. Eller i Alsike ;-) Vi tittade faktiskt på ett hus i Knivsta, för 3 miljoner och mycket renovering...

  SvaraRadera