fredag 6 september 2013

Semester igen

När jag lägger in bilder i bloggen från mobilen blir det alltid jättekonstigt med avstånden mellan bilderna, och ofta hamnar bilderna också längst till vänster och går inte att centrera. Ibland ser det ut som om jag försöker länka till något, texten blir understruken. Är det någon annan som har problem med appen eller är det bara jag som inte fattar?

Här snurrar dagarna på så snabbt att jag knappt har fattat att vi åker till Mallorca imorgon, men det gör vi tydligen. Klockan 05.55. Fatta! Det betyder alltså att klockan ringer 03. Jag dör. Om Lilla A vägrar sova när vi kommer fram vet jag inte hur jag ska överleva dagen.

Jag vet att jag gnäller otillåtet mycket nu, jag ska vara glad över att vi åker på en (förhoppningsvis) trevlig semestervecka. Men en sovmorgon, en enda ynka sovmorgon, hade näsan varit värt mer än semesterresan känns det som. Fast bara nästan.

Lilla A har packat alla sina UV-dräkter, och jag skrattade när hon kröp runt här med häng på de där små byxorna som ska vara tajta när vi provade dem innan resan. Hon är ju så smal. Kanske hon också blir en semesterknubbis nu, det skulle inte skada.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker det blir så för mig på datorn också ibland. I synnerhet om man börjar flytta omkring på bilderna. Bloggerappen har jag avinstallerat, för den funkade verkligen skitdåligt för mig. De få gånger jag lade upp inlägg via den blev bilderna pyttesmå och helt pixliga. Inte för att min mobilkamera är den vassaste, men om jag för över bilder från mobilen till datorn och sedan lägger upp dem på bloggen ser de åtminstone betydligt bättre ut. Skumt det där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har något att göra med inställningarna på bildupplösningen, men jag förstår inte. Och varför kan man inte redigera inlägget i datorn när man har börjat skriva i appen! Skitirriterande.

   Radera
 2. Ha en skön semester !!!

  SvaraRadera