lördag 14 september 2013

Hemma IRL

Vi är hemma igen. Planet landade strax efter kl 14 och med perfekt tajming hann vi med ett pendeltåg med ungefär en minut tillgodo. Nu har vi ätit pizza (som om vi inte skulle ha ätit nog med onyttigheter under en vecka) och Lilla A tog en tidig kväll.

Jag har planer på att göra detsamma, men först ska jag njuta av att för första gången på en vecka ha tillgång till internet. Med andra ord ska jag läsa Aftonbladet, uppdatera mej på lite bloggar, kolla Tradera och Instagram förstås. Ja, allt det där viktiga som jag inte kunnat göra på en hel vecka.

Fast vet ni - det har faktiskt varit riktigt skönt att vara offline och avskuren från den virtuella världen ett tag. Och rätt så avskuren från den verkliga världen också. Jag och S behövde det, att ta en paus från allt evinnerligt tjafs som pågår runt omkring oss hela tiden. Även om en resa med en bebis inte är direkt avkopplande på så vis att man skulle få sova och vila upp sig, så har vi iallafall vårdat och vilat oss mentalt och vårdat vår relation.

4 kommentarer:

 1. Du får gärna skriva lite om resan sen när du hinner och orkar. Och vad heter du på Instagram? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska skriva mer om resan när jag har lite mer energi, är urlakad efter hemresan, och en vecka semester med småbarn är ingen semester ;-) Bilder kommer, och allt har gått bra!

   Radera
 2. Ja dom bilder du visat hittills är ju så fina. Och onyttigt och gott ska man ju äta när man har semester :)
  Fast semester med barn är jobbigt ( vet ej själv ännu men kan föreställa mig :)) så är det oftast väldigt skönt med miljöombyte och att slippa alla måsten....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi slapp ju laga mat, tvätta, diska, städa o allt det där som annars tar en evighet med bebis. Dessutom är det ju skönt med sol och värme, även om jag förstod att det har varit jättefint hemma också de dagar vi var borta.

   Radera