tisdag 24 september 2013

Dagarna går snabbt

Helgen har gått fort. Och måndagen och tisdagen också. Vännen C kom som sagt från Åland och hälsade på i lördags, och på söndagen var hon och jag i Stockholm och såg utställningen THE FASHION WORLD OF JEAN PAUL GAULTIER på Arkitektur- och Designcentrum. Mycket häftigt. Jag är glad att vi kom iväg, vi hade pratat om det länge, och söndagen var sista dagen. Jag lägger ut lite bilder när jag har hunnit gå igenom dem.

Igår var det ikeabesök och lite husvisningar (är det bara jag som tycker att vissa mäklare är lika påstridiga som telefonförsäljare?) och idag blev jag gräsänka. C åkte hem, och sambon drog till Karlstad med jobbet och ska vara på konferens i två dagar.

Lilla A och jag har sjungit bebissånger på öppna förskolan, och min bror borde vara på väg hitåt. Han ska sova över, eftersom han har varit på jobbresa till Stockholm, så det går ingen större nöd på oss. Vi är snarast väldigt upptagna.När mamman går på toaletten kan man läsa en spännande bok under tiden.

2 kommentarer:

 1. Vilken väluppfostrad unge! Victor ska kolla ner mellan mina ben när jag går på toa. Ehum. Han blir assur när han inte får.

  Hoppas gräsänkeriet går bra. Jag var just det i 9 nätter. Tröttnat på sambons alla resor, men nu ska det vara slut på dem på ett tag.

  Annagranstrom.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Man får passa på att fotografera när det ser bra ut, och inte när händerna är ner i toaletten eller på väg mot toaborsten, vilket händer oftare än att hon läser en bok.
   Trist att vara gräsänka. Lite grann är väl ok, men det är tröttsamt. Och tråkigt.

   Radera