måndag 30 september 2013

Badrumsbeteende

Jag spenderar inte jättemycket tid framför badrumsspegeln längre. Inte som förut, och det har sina orsaker. Man har nämligen inte särskilt mycket ro att stå och titta på sig själv medan barnet antingen äter på toabosten, undersöker kattsandlådan eller provsmakar shampooflaskorna.

Idag hittade hon dock på en ny lek. Medan jag plockade vildvuxna ögonbryn roade hon sig med att sortera tamponger. In och ut ur necessären, och sedan flyttade hon runt dem på badrumsgolvet. Med tänderna.


2 kommentarer:

  1. Jag skriver under på det! Kom på att jag inte plockat ögonbrynen på kanske ett år eller mer. tamponger ser dock livsfarligt ut, jag är så rädd för att Victor ska sätta i halsen... Jag brukar stå med en fot på toalocket och så har jag knutit ihop lådorna med en strumpa och ställd undan toaborsten. Tvättmaskinen är ännu en favorit. Allt slängs ut på golvet...

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Ja, det är svårt att vara effektiv! Jag plockar i tur och ordning undan sopkorgen, toaborsten, shampoflaskorna osv. Tampongerna såg nog farligare ut än vad det var, hon fick inte ha dem heller i fred.Kattsandlådan är dock ett problem. Den är inte så lätt att ställa undan, och den är också väääldigt intressant.

    SvaraRadera