torsdag 8 november 2012

Måste vila lite

Det är trevligt att S jobbar dagtid nuförtiden, vi hinner allså ses på kvällarna och göra en massa saker. Som hänga på soffan, slappa, ta det lugnt osv. Idag var vi lite vågade och åkte faktiskt och storhandlade! Innan det sov jag en liten stund, och nu efteråt funderar jag på om jag kanske ska lägga mej med Lars Kepler på sängen. Undrar vad jag ska göra för spännande imorgon?


Fröding undrar när den här vagnen avgår, han har tänkt resa till något ställe där det är lite mer action. Helsingfors kanske.

5 kommentarer:

 1. Fröding är mer än välkommen hit till Helsingfors! Just nu är det så spännande att kika in här. Jag bara väntar på bloggtystnaden och det efterföljande inlägget där vi får veta att fisen har anlänt. Kramar, M

  SvaraRadera
 2. Akta dej för vad du säger, rätt vad det är dyker han upp med sin lilla låda ;-)

  Igår kväll tittade jag på en animerad förlossningsfilm på min gravidapp, och kände att jag kanske struntar i det här med förlossning trots allt. Fisen får stanna kvar därinne, förlossning verkar läskigt.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Det låter ju inte direkt som något positivt, men jag väntar också på att din blogg ska tystna (ta det på rätt sätt, tack) =) Sen måste jag bara fråga varför Fröding heter just Fröding?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väntar också. Eller så kanske jag bloggar live från förlossningen ;-)

   Fröding är en omplaceringskatt som har bott hos mej i snart 9 år (nu är han 16, det skulle man inte tro), och han hette Fröding redan när han flyttade till mej. Det är i och för sig lite kul, för min mamma hade fått för sig att alla mina katter har varit döpta efter författare (Selma, Edit, Elsa), men det är bara slumpen.

   Hon passade dock på att döpa en kull kattungar till Strindberg, Hjalmar och Fröken Julie för att spinna (!) vidare på temat, som aldrig fanns (att sedan brorsan tyckte att det var en snedfördelning - ingen katt hade ju blivit döpt efter t ex en arkeologiprofessor - ledde till att en av kattungarna döptes till Tomten, vilket är en förkortning av J-E Tomtlund, som är någon gubbe på museibyrån där brorsan jobbar. Morsan har alltså idag en gammal katt-tant som heter Tomten, eftersom hon inte klarade av att omplacera alla kattungar när det sedan begav sej).

   Så Fröding är i gott sällskap bland alla "författare", och att han sedan har en hel del att säga, och verkar lida av en del psykiska problem gör att han bär sitt namn rätt bra.

   Radera
  2. Härlig story och respect för hans ålder! Själv har jag ju sen liten haft dryckes-tema på alla kattor. Curacao var ett av de mindre lyckade valen, men han går under smeknamnet Kurtan sen liten.
   För övrigt ser jag fram emot ditt livebloggande från förlossningssalen ;)

   Radera