söndag 11 november 2012

Gravidstatus


Graviditeten, hur känner vi - en statusuppdatering:


Mamman:
Känner sig klar med det här nu. Hoppas att Fisen ska ta sig ut på egen hand och helt enkelt bara ligga bredvid oss i sängen och säga hej när vi vaknar på morgonen. Otroligt less på alla krämpor, och att tjock och sur stå halsa Gaviscon ur flaskan nattetid. Har dessutom snart ingen jacka att ta på sig då det börjar bli svårt att knäppa igen S vinterjacka. Speciellt efter att ha ätit sushibuffé.


Pappan:
Mest fokuserad på nya jobbet. Kommer dock på emellanåt att han snart blir bebispappa, och ger mej då nya telefonnummer att nå honom på jobbet på, varje dag. Nervös? Nej, funderar mer på peppsånger till förlossningen ("Ritsch ratsch" o dyl). När jag väckte honom på natten för drygt en månad sedan för att tala om att vi skulle åka in, eftersom jag hade regelbundna sammandragningar och hade ringt förlossninen, var han inte alls sugen, utan gäspade bara sömningt att det ändå inte var dags, och gjorde en antydan till att försöka somna om.


Fisen:
Är nu 39 + 4 veckor gammal och försöker ta sig ut, men vet inte riktigt var utgången finns. Har inget intresse av att ligga fixerad, det är tydigen roligare att röra på sej. Och att sparka mamman på revbenen.

4 kommentarer:

 1. Hehe, känner absolut igen mig från när jag väntade på att Alfred skulle ta sig ut. Hoppas fisen tänker till och kommer ut snart. Världen väntar, å vi me!
  A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fisen verkar inte tänka så mycket...

   Radera
 2. ojoj, nu är det ju väldigt nära!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju det! Insikten drabbar mej ibland :-) Märkligt kluvna känslor man har.

   Radera