onsdag 8 januari 2014

Umgänge

Idag skulle S vara ledig, och vi skulle passa på att UMGÅS, eftersom vi ungefär aldrig hinner göra det. Den här dagen blev dock inte riktigt som vi hade föreställt oss.

Det sket sig redan ifrån start, när nämnde make fick erbjudande om extrajobb, som skulle pågå under förmiddagen. Det drog dock ut på tiden, och han var hemma någon gång efter kl 13. Då hade jag hängt med febrigt och gnälligt barn halva natten och hela förmiddagen, och var ganska trött.

Vi hade bestämt att vi skulle ta en promenad för att komma oss ut medan det ännu var dagsljus, och promenad var ungefär den mest spännande aktivitet vi kunde komma på att göra med sjukt barn, men då formligen ösregnade det. Vi promenerade ändå. Och umgicks i ösregn.

Under förmiddagen försökte jag komma i kontakt med BVC angående vår ettåring som nu har haft nästan 40 graders feber i flera dagar, men fick en telefontid först efter kl 16. Vi blev rekommenderade att åka till närakuten. Vilket vi gjorde. Och där fick vi umgås, i deras väntrum, ungefär från kl 17 till kl 20. Tre hela timmar av umgänge!

Inte heller det riktigt vad vi hade tänkt oss. Sedan toppade vi det med ett besök på apoteket, och så hem och lägga utmattat barn. Lilla A har halsfluss och eventuellt öroninflammation, lilla skrutt.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar