söndag 26 januari 2014

Söndag

Maken, som i förrgår led av dödlig mancold, kunde iallafall ta sig till jobbet igår, där han enligt planen skulle befinna sig i 24 timmar. Det blev dock inte så, för efter en spännande badmintonmatch hade förkylningen bytts ut mot akut ryggskott, så han fick ta sig hem istället.

Trevligt med sällskap en lördagkväll, mindre trevligt att han hade så ont att det enda han kunde göra var att stappla runt och stöna med sned rygg och lätt böjda ben. Idag är det något bättre, men våra skidutflykter är i fara igen. Vi har nämligen tänkt värma upp med en dagsutflykt till Romme Alpin inkommande helg, och dit är det bara 6 dagar, som ryggskottet måste läka ihop på.

För övrigt är det många som är drabbade av diverse åkommor just nu. Förutom mancold och ryggplågor i min allra närmaste omgivning har min vän som skulle komma från Åland imorgon ställt in p g a kräkningar, och våra vänner som ska med till Vemdalen är sänkta av hög feber.

Jag och Lilla A mår iallafall rätt så bra, och önskar krya på er till alla sjuklingar. Vi har idag köpt ett par begagnade skor i storlek 21 till extremt överpris på Tradera, då jag plötsligt förstod att anledningen till att barnet har kalla fötter och plötsligt helst inte går så många steg utomhus utan mest står och gnäller förmodligen beror på att hon har vuxit ur sina skor.

En mätning av barnfötter och skor bekräftade att så var fallet. Dum mamma får panikhandla när vintern lider mot sitt slut. Och nästa vinter är även de här dyrgriparna för små.

Nybadat troll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar