torsdag 23 augusti 2012

Superkrafter som gravid

Nu när jag inte kan varken prata eller äta roar jag mej med att porrsurfa på bloggar istället. Hittade den här bloggen som jag fnissar tyst åt (skratta högt gör ont). Denna bild illustrerar väl vad S går igenom.


Hela inlägget och originalbilden finns här.

Man blir utrustad med en del superkrafter som gravid, bl a ett exeptionellt bra luktsinne, som oftast tyvärr uppmärksammar de mindre angenäma lukterna som omger en, vilket blir extra besvärligt när man dessutom mår illa. Jag kan tycka att det ibland känns lite jobbigt att gå in i folksamlingar eftersom jag direkt blir väldigt medveten om att det finns folk i min närhet som har överdoserat parfym, inte duschat de närmaste dagarna, ätit lökrik mat till lunch, eller inte hållit nyårslöftet om att sluta röka.

Stackars S får sova längst ut på sin sänghalva om han har ätit lök de närmaste dagarna, eller om han druckit öl. Så, som bloggskribenten ovan skriver, så vore det inte helt fel att kunna stoppa upp ett par korkar i näsan emellanåt. Superkrafter kan ibland vara en förbannelse...


2 kommentarer:

  1. Hmm, middagen hos oss med vitlök och öl till S var ingen hit alltså? Ska försöka hålla honom från ölflaket i morrn ;-)

    SvaraRadera
  2. Hmm, nä han luktade inte så gott, och fick alltså sova längst ut på sin sängkant. Som vanligt...

    SvaraRadera