lördag 18 augusti 2012

Inte smurfhits!

Jag har nu suttit på balkongen och under en bra stund (känns som flera år) tvingats lyssna på när grannarna spelar smurfhits. Det har varit barnkalas, men detta är slut sedan ett tag, och det är eftersläntrarna som hänger kvar och poppar (ni vet, de där som alltid är kvar sist på festerna, prompt ska ha efterfest och aldrig förstår när det är dags att gå hem).

Vad är det för fel på originallåtarna? Och tycker föräldrarna att det här är bra eftersom de inte stänger av? Eller vill de inte stänga av rädsla för att göra sina barn ledsna?

Jag säger det redan nu: smurfhitsskivan kommer aldrig att spelas i vårt hem, så alla ni som hade planen klar för framtida presenter kan börja tänka om nu. Smurfhits kommer heller inte att spelas på Spotify eller andra musikmedier hemma hos oss. Tror faktiskt inte att smurfhits funkar på varken vår dator eller musikanläggning.

Sorry Fisen, du må ha en elak mor, men där går gränsen! Och vad är det förresten för fel på Kent, Foo Fighters eller Metallica? Coldplay? Eller Lady Gaga? T o m Magnus Uggla kan jag stå ut med! Men snälla, inte smurfhits! (ok, inte Justin Bieber, Erik Saade eller melodifestivalen heller)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar