torsdag 14 mars 2013

Vår, eller?

Fantastiskt vårväder idag! Om man satt inne och tittade ut genom fönstret, vill säga. Väl ute var det isande kallt och blåsigt, och långkalsongerna var kvar inne.

Lilla A och jag har varit på öppna förskolan för första gången. Lite för lång stund blev det, för mitt i babysången tröttnade hon ur. Men innan dess var det skoj, och hon gillade att spela maracasägg. Det måste dock ha varit väldigt påfrestande, för vi hann knappt ut genom dörren förrän hon somnade, och sov djupt i tre timmar.

Stolen har också premiärsuttits idag. Lilla A satt som en prinsessa, uppallad med filtar och handdukar. Nu läser hon sagor om andra prinsessor och drakar tillsammans med sin far, medan jag bara väntar att hon ska bli trött så att jag också får gå lägga mej.


5 kommentarer:

  1. Ja, det kostar att ligga på topp! :) Vad hon ser alert ut, hon tittar så storögt på alla bilder.

    SvaraRadera
  2. Känner igen den där väntan på tröttheten. Man kan ju tycka att liten borde vara tröttast men nejdå här är det jag som vill sova :)

    SvaraRadera
  3. Ja, Lilla A är oftast väldigt glad och pigg. Ibland också väldigt sent på kvällarna alternativt tidigt på morgnarna. Men när man möts av de där bruna ögonen och världens största leende så känns det oftast ok ändå :-)

    SvaraRadera