tisdag 1 januari 2013

Nytt år

2013 idag. S och jag firar förlovningsdag eftersom vi inte riktigt kunde enas om datum när det begav sig. 1/1 är det som står i ringarna.

Annars känns 2013 ungefär som 2012 hittills, ingen större förändring. 2012 var å andra sidan ett mycket märkligt år. Större delen av året var jag gravid, illamående och instängd i lägenheten, och sedan kom lilla A, och jag är fortfarande mest i lägenheten, lite mindre illamående dock. Livet är inte sej likt, och kommer nog aldrig att bli som förut.

Under dagarna som gått sedan sist har vi inte gjort så mycket spännande. Nyårsbesöken avstyrdes eftersom jag fortfarande inte sover, och vi har mest varit hemma. Nyårsafton spenderade vi på tremanhand, och slocknade innan 12-slaget, men lilla A väckte oss en liten stund senare.


Under den sömnbristutlösta psykosen i mellandagarna har vi i vår desperation att få sova beställt en ny säng för en smärre förmögenhet. 4 veckor tar det innan den levereras, men sen hoppas vi att lilla A förstår hur skönt det är att sova i den, för det tänker iallafall hennes föräldrar göra. Och någon eventuell solsemester i vår kommer vi inte att ha råd med, så vi får drömma om bad och palmer istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar