lördag 19 januari 2013

Tränat väl men knappast vältränad

Idag har jag tränat på gymmet för första gången på snart ett år. Det är första gången jag har haft "egentid" utan Lilla A utanför hemmet.

Efter att ha klämt in min kropp i för tighta träningskläder märkte jag snabbt att jag, trots att min kropp såg större ut än för ett år sedan, var betydligt svagare. Jag får väl dra slutsatsen att det inte direkt är muskler som förstorat min kropp, ifall det inte är några, för mej okända, muskler som vilar på usidan av kroppen.

Hur som helst var det väldigt skönt att röra den slappa kroppen lite, även om det bara blev en liten stund. Jag förväntar mej träningsvärk imorgon, i både kända och okända muskler.

Bildbevis - ni ser iallafall att jag ÄR på gymmet

Alla de här lyfte jag, utan några problem

För övrigt har jag sovit riktigt, riktigt bra i nya sängen inatt. Hilding är som en dröm, skulle man kunna säga. Tyvärr är det något som inte är som det ska med sänggaveln, som knarrar och låter, vilket jag fick erfara när jag behagfullt skulle luta mej bakåt vid kvällsamningen igår. Mycket irriterande. Så nu är gaveln felanmäld och jag väntar på svar från försäljarens serviceavdelning.

2 kommentarer:

  1. Åh, ja, Hilding har jag också testat och jag håller med om att det nog var den skönaste säng jag någonsin sovit i!

    SvaraRadera
  2. men så himla skönt att komma igång med träningen! :)

    SvaraRadera