tisdag 22 januari 2013

Verkligheten överträffas av dikten

Idag har S varit ledig och vi har hunnit med en promenad på isen i finvädret. När vi kom hem gjorde S en supergod morotssoppa och så åt vi pannkakor med sylt till. Det låter så fantastiskt att det hade kvalat in för en Facebook-status med skryt-touch.I själva verket hade jag dock huvudvärk, var skittrött och på uselt humör efter att ha sovit knackigt. Det var svinkallt trots otaliga lager varma kläder, och jag fryser fortfarande, efter flera timmar.

Maten var i och för sig väldigt god, men vi var tvungna att släpa våra trötta, kalla kroppar till Coop först, där vi till att börja med glömde handlingslistan i bilen, och sedan konstaterade att matkontot är oroväckande tungt belastat (skyller på att blöjor är SKITdyra).

Den krassa verkligheten överträffar inte alltid dikten. Men nu, med mat i magen och när kroppstemperaturen sakta börjar återgå till det normala börjar det kännas lite bättre. Ipren-mannen har också utövat sin magi, så kanske att jag orkar vara glad och trevlig mot sambon resten av vad som är kvar av den här dagen (vilket förmodligen är ganska många timmar om Lilla A tänker vara vaken lika länge som hon brukar).

4 kommentarer:

 1. Det är en Brio go ni har va? Är ni nöjda med den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en Brio Go. Vi är jättenöjda med den, den är lätt och smidig att köra då den är väldigt lätt att styra. Inte jättebra i massor med snö, dock...

   Radera
 2. Tycker absolut du skall lägga upp den statusen på FB. Dom som inte läser din blogg blir säkert jätte-impade och "gillar" i massor, vi andra kan gilla ändå, för att det är en så mysig status =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, kanske skulle göra det ;-)

   Radera