söndag 22 december 2013

Julfirande

Om det är någon som fortfarande läser den här stackars bloggen kan jag meddela att vi idag kom på att sambon har annan operatör på sin jobbmobil än vi har på våra privata icke-fungerande. Det betyder alltså att vi har ett modem. Och att jag således t ex kan skriva blogginlägg på datorn. Jag tycker nu alltså att han kan lämna jobbmobilen hemma fortsättningsvis, eftersom jag behöver den mer än honom.

Helgen har vi ägnat åt ett tidigt julfirande, så nu är julmaten uppäten för i år. S äldre avkomma och föräldrar har varit här och umgåtts med oss och imorgon kommer min bror med familj. Lilla A är helt uppvarvad av alla besökare, och nu verkar det plötsligt ha gått upp för henne att hon sover i eget rum, trots att hon har gjort det en vecka. Det är alltså läskigt att somna på kvällarna.

Bilder från vårt fantastiska hus ska ni också få, men inte idag, eftersom jag inte orkar flytta över dem från den nätverkslösa mobilen.

4 kommentarer:

 1. GOD JUL!!!
  hälsar Veronica med familj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det samma! Hälsa alla! Kram

   Radera
 2. Eget rum, åh! Jag fattar inte ens hur man får barnet att somna själv, här ska det somnas sked och sovas bredvid eller PÅ hela natten. Tur att man har en kille som pallar det. God fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det har varit lite krångliga kvällar sista veckan. Också på dagarna vill hon gärna ligga bredvid, och är hon i sängen stiger hon upp och kollar gång på gång att man är kvar i rummet.
   God fortsättning :-)

   Radera