måndag 7 oktober 2013

Styrelseledamöten har talat

Ikväll har jag varit på mitt tredje styrelsemöte. Jag var igen väldigt osugen på att gå dit innan det var dags, men sedan var det faktiskt rätt så kul. Mitt nya ansvarsområde är nu överlåtelser, vilket bl a innebär kontakt med mäklare (som jag vid det här laget har hunnit bli rätt trött på i vår jakt på Den Perfekta Bostaden).

Jag känner mej väldigt mallig och viktig nu. Fast egentligen har jag inte alls koll på vad det är jag ska göra, men eftersom det för närvarande är inte mindre än fyra lägenheter till salu i föreningen, lär jag snart bli varse om det. Och så kanske jag kan utnyttja min nya roll till att göra det ultimata bostadsklippet. Tror ni inte?

2 kommentarer:

  1. Du kan åtminstone passa på att använda din nya makt till att göra dig av med besvärande grannar mha tvångsförsäljning av deras bostäder, eller något liknande ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha! Ja, det kan ju vara bra ibland. Jag ska påpeka det när jag knackar på klockan 03.30 för att tala om att jag tycker att de ska sänka musiken. Som ett litet tillägg bara...

      Radera