onsdag 9 oktober 2013

Status

Statusuppdatering:

Lilla A är nu  ungefär 10½ månad och har hunnit utveckla en hel del färdigheter. Det är så roligt att följa med hur hon lär sig och hur hon blir större och större.

Hon
 • går med sin lilla gåvagn eller sin läragå-stol
 • öppnar skåp och lådor och sliter ut allting snabbare än man hinner plocka in efter henne. Plastpåsar och kastruller sorteras flera gånger om dagen
 • öppnar toalocket och släpper ner saker i toaletten
 • säger MAMMA,  PAPPA (ibland), DÄ (och pekar på klockan, lampan eller något annat spännande), KSS (kissen), MAOO (mjao), TITTA och TATA (tacktack)
 • klappar händerna, vinkar och försöker göra rörelserna till Imse Vimse Spindel
 • har 6 tänder och två till på gång
 • bläddrar i böcker (roligare att bläddra än att titta på bilderna)
 • älskar gröt, men är fortfarande en smalis. Jag ammar också nattetid fortfarande
Det här med att få barn är så stort, så häftigt. Jag kunde aldrig föreställa mej det här innan hon kom till oss, vår lilla Fis. Att man kan känna så mycket för en så liten liten människa.

5 kommentarer:

 1. Hittade till din blogg för dryga året sen, var själv gravid beräknat till 26 december. Sen har jag liksom hängt kvar på din blogg och följt alla små och stora framsteg lilla a gjort.
  Tack för trevlig blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Och vad roligt att du kommenterade, det är ju spännande att få veta vem ni är som läser, där ute! Hoppas det gick bra med graviditet, förlossning och nu bebis!

   Radera
  2. Jo tack det gick bra. Graviditeten var tuff med en massa tidiga sammandragningar, men lillkillen stannade iaf till 14 december. Förlossningen ska vi inte ens prata om, men det blev bra till slut och det är ju det som räknas!
   Tack för trevlig blogg!

   Radera
 2. Kul med alla framsteg! Tycker bara det blir roligare och roligare. Blir lite chockad av att ha ett barn och inte längre bebis. Som slutat krypa och som förstår ord. Kryper upp i ens famn och "läser" böcker. Håller med dig om att det inte gick att föreställa sig...!

  Anna Granström.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Det går verkligen undan. Och jag håller med dej, det blir verkligen roligare och roligare. Det hade jag inte heller kunnat föreställa mej.

   Radera