tisdag 8 oktober 2013

Shake it, baby

Det är inte alltid så lätt att komma iväg och träna. S jobbar långa dagar, och ibland angriper latmasken. Jag har iallafall förmånen att få träna gratis via mitt jobb - den enda personalförmånen Landstinget erbjuder, i och för sig, men nu ska vi inte vara så (julgröten var ju god de år det gick bra för Ackis, nu lever vi blott på minnet av smaken av risgrynsgröt och vörtlimpa med skinka).

Sjukhusets gym är faktiskt väldigt trevligt, och jag går gärna dit, när det funkar. Tyvärr är all gruppträning så pass tidigt på dagarna så det är svårt för mej att hinna vara med på några pass, annat än zumba på tisdagar. Så nuförtiden zumbar jag, tillsammans med ett gäng glada tanter. Och några lite yngre också, för den delen.

Det är faktiskt väldigt kul. Och det som nästan är roligast är att folk är så opretentiösa, och verkligen släpper loss. S kom nyss hem från sin innebandyträning nyss och ser trött och allvarstyngd ut. Kanske de borde skaka lite mer på rumporna under träningen, man blir faktiskt rätt glad av det.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar