måndag 28 oktober 2013

Det går fort nu

Jag har fortfarande inte hunnit reflektera särskilt mycket över allt som händer, men det kanske är lika bra. Jag brukar ha en förmåga att gräva ner mej och analysera sönder saker och ting. Nu rusar allt på, och jag hinner inte göra annat än ta det för vad det är.

Än så länge känns det iallafall bara fint att vara fru och husägare (trots att jag ännu inte är inflyttad i huset). För tillfället är det lägenhetsförsäljningen som upptar all energi (den som är kvar när barnet har tagit sitt, alltså), och vi har idag burit ner några kubikmeter prylar i förrådet, som nu är fyllt från golv till tak.

I helgen är det visningar, och jag hoppas verkligen att vi kommer undan med bara dem och slipper planera in fler, för det blir ett stort projekt när vi, förutom att avpersonifiera lägenheten, också måste evakuera barn och kattpensionär.

En trevlig överraskning idag var den här tavlan som vi fick i bröllopspresent. Konstnären heter Pernilla Nyman och kommer från makens hemtrakter. Dalahästar som ylar mot månen känns ju bara så rätt, och kommer att pryda väggen i nya huset.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, vi gillade den båda två jättemycket. Kommer göra sig bra i huset ;-)

      Radera