torsdag 10 juli 2014

Vem uppfann vattkopporna?

P g a de förhatliga kopporna har vi haft utegångsförbud idag. Eller åtminstone husarrest. Bad och shopping i Roslagens Ullared - Thun´s - var planerat, men kopporna satte stopp för förlustelserna i sann luthersk anda.

De där förbaskade kopporna, som under dagen visserligen har ökat en aning i antal, men fortfarande ser små och rätt beskedliga ut. Som myggbett ungefär. Eller värmeutslag. Jag är högst osäker på diagnosen, som nu ändå begränsar oss till lekar och målning av utemöbler på baksidan av huset. I stekande hetta, alldeles för oss själva.

Ni hör ju hur synd det är om oss! Och kvällens två timmar långa nattning i klibbig svett späder bara ytterligare på mitt bittra humör. S kommer att vara skyldig mej minst 20 nattningar som kompensation för denna, när han nu dessutom kommer hem en dag senare än planerat. (För rättvisans skull ska det vara nattningar som inbegriper högljutt skrik av karaktären "kommer BAAAJS, kommer BAAAJS, mera mjölk, mera mjölk, mera mjölk, många många bajs" osv)

Annars är det inte så illa, faktiskt. Jag slafsar för närvarande i mej en (läs: tre) varm macka med finsk mögelost, och har för avsikt att ägna mej åt att slösurfa helt ifred, och utan dåligt samvete. Innan samvetet säger att jag måste gå lägga mej för att orka upp imorgon, förstås.

Dessutom har jag ju också blivit med teakbyrå. Den införskaffades igår. En liten, dyr och ganska sliten sak, men visst är den fin! Och så har jag klippt håret på Lilla A, och känner mej väldigt nöjd med mina frisör-skills. Hon blev så söt (jag mutade henne med att hon fick leka med vattenkranen).


Nykomlingen i familjen

Nyfriserat troll


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar