söndag 13 juli 2014

Semester-mode

Vi har ett körsbärsträd på vår gård. Ett högt körsbärsträd med massor av röda körsbär. Tyvärr finns det inga bär på de lägre grenarna, men desto fler ungefär i höjd med vårt tak. Ibland hittar vi lite påtuggade bär på marken, men än så länge har inga ätliga trillat ner. Vi bara får se på när ekorren sitter och mumsar med försmädlig min, högst uppe bland löven.

Ikväll fick mannen nog och letade upp världens längsta käpp och lyckades ruska ner en hög bär. Fantastiskt goda. Tills jag plötsligt fick för mej att de såg ut som rått kött i färgen. Så nu blundar jag och äter istället.

Dagen idag har vi för övrigt ägnat åt mountainbikecykling (S), slipning av utemöbler (jag), fika med goda vänner som vi träffar för sällan (alla i familjen), bajsning på altanen (Lilla A). Ok, den sista var faktiskt igår.

Vi spontanåt också på thairestaurangen som ligger ett stenkast härifrån, och där man skulle kunna begå självmord genom att helt enkelt äta ihjäl sig - så gott är det. Imorgon ska vi åka till Furuvik. Premiär för mej och Lilla A, gammal skåpmat för S som har typ hundra ungar sedan tidigare.

1 kommentar: