onsdag 18 juni 2014

Livet är underbart

Jag bölade, snorade och fulgrät i bilen efter ett jobbigt möte på familjeenheten. Min älskade make förstod att vad jag behövde var ett loppisbesök. Han känner mej så väl.

När jag ca en halvtimme senare klev ut från Röda Korset med en ny garderob (3 koftor och en hundtandsmönstrad klänning) för 140 hela kronor kändes tillvaron något lättare. 

Och väl hemma gick jag först ilsket loss med slipmaskinen för att sedan dissekera vår baksida medelst spade och sekatör. Efter denna dust kändes psyket något lättare, och kroppen öm. Inget går upp mot lite hederligt våld. Våld löser ju som sagt allt.

Nu har jag dock en ca 4 kubikmeters hög med skräp som jag måste bli av med på något sätt. Var tusan dumpar man trädgårdsavfall? Helst i smyg. Eller åtminstone gratis. Och tänk vad skönt det vore om man också kunde dumpa alla jobbiga känslor och annat elände på samma plats!


Mitt muministiska motto inför den kommande semestern. Så f-ck off alla "borden" och "måsten". Jag hittas i körsbärsträdet med Agatha Christie, ett snöre korvar en annanas och flaska med valfritt innehåll, och ger blanka fan i tonårsgraviditeter och annat elände.


Om jag behöver semester? Bajsar påven i skogen? Har björnen rolig hatt?

3 kommentarer:

 1. Sover Dolly Parton på rygg? Röker greker? Du behöver semester! Är det något Ålandsbesök inplanerat? Det var väl en sisådär 3 år sedan vi sågs senast... =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dolly Parton röker som en bortstbindare och grekerna sover alltid på rygg! Det skulle absolut vara kul att ses, vet dock inte hur mycket Åland det blir för oss i sommar. Jag kan ju höra av mej om/när vi är där, så kanske vi kan ses! Kram :-)

   Radera
  2. Låter som en plan!

   Radera