måndag 24 juni 2013

Ditt och datt

Är hemma och mellanlandar några dagar. Midsommar var vi alltså i Avesta och strax är det dags för Åland igen. Jag behöver bara pusta ut lite, och ladda batterierna en smula. Att få företaget "Utvidgade Familjen AB" att gå runt är emellanåt en slitsam syssla, och jag är en sliten mamma.

Ikväll har vi haft bokcirkelträff hemma hos mej, och det är alltid lika trevligt att träffas och nörda in oss. Till den här gången läste vi Stål av Silvia Avallone, och den fick höga betyg av alla. Mycket bra sommarläsning som jag kan rekommendera.

Imorgon ska katten Fröding på besiktning till veterinären. Jag har inte informerat honom ännu, då han kommer att bli mycket upprörd över detta. Det brukar vara stora problem att få in honom i transportburen, öppningen är helt enkelt för liten. Transporter med Fröding involverad brukar också medföra kroppsskada på de som befinner sig i närheten av tassar och tänder. För att inte tala om de skador eventuella veterinärer riskerar att råka ut för. Dödsfall har inträffat. Fast den uppgiften kommer i och för sig från Fröding själv, så jag skulle nog ta den med en nypa salt.

Angående MOPEDEN har styrelsen (som jag ju numera själv ingår i) observerat att det står ett extra fordon i vår parkeringsruta, och jag fick en påknackning angående detta. Det var tydligen inte helt ok. Man ska bara ha ett fordon i sin parkeringsruta. Fast sedan kom vi överens om att mopeden nog egentligen inte är ett fordon, så den får stå kvar. Fast det sa jag inte till den, för den skulle ha blivit så ledsen då, jag menar, vadå "inte ett fordon"? Vilken kränkning!

2 kommentarer:

 1. Jag smög här för första gången idag...Tänkte du ville veta det! Du skriver bra! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nu har jag ikat in hos dej/er också! Intressant läsninng, ska titta runt lite mer när jag hinner.
   /Etta

   Radera