onsdag 22 maj 2013

Nu har vi sprungit

Tidigare ikväll var det då dags för Blodomloppet. Jag har varit förkyld den senaste veckan, och hostar fortfarande ur mej häpnadsväckande mängder grönt slem varje morgon. Idag har jag dock, trots det gröna, känt mej rätt så pigg, vilket är till fördel om man ska springa.

Det gick över förväntan, även om jag inte har en aning om vad tiden blev. Jag startade i en lite för långsam grupp och fick hela loppet försöka ta mej förbi folk som promenerade eller sprang långsamt, så med tanke på hur jag sicksackade mej fram måste jag nog ha sprungit minst den dubbla sträckan. I svår terräng också, eftersom jag dessutom använde mej av skogen och dikesrenen för att ta mej förbi folk. Så med det i beaktande kommer jag att känna mej nöjd när jag kollar min tid på nätet imorgon, oavsett vad den blev. Jag känner mej faktiskt väldigt nöjd redan nu, utan att ha kontrollerat tiden. Jag tog mej runt, springande, och det var mitt mål.


Lilla A är imponerad av min medalj

Lycklig när loppet är över

En annan nöjd deltagare. Han sprang dubbelt så långt som jag på hälften så kort tid, ungefär.

Lilla A:s farmor passade det skrikande och griniga barnet (som fått både order om att äta mer p g a den låga vikten samt vaccination idag), medan resten av familjen roade sig. Tack för hjälpen, A! Och tonåringarna och H som också var med gjorde alla strålande bedrifter. Nästa år springer de Tjocka Korvarna milen, eller hur?

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Jag sprang också Blodomloppet i måndags i Borlänge. Vis av erfarenheten ställde jag mig ganska långt fram i startfältet, förvånansvärt många brukar ju välja att gå i sakta mak även i tidtagningsklassen... I år hade de dock gjort både en separat slinga för dem som var anmälda i gångklassen och låtit dem starta tidigare, så nu var det ganska bra fart faktiskt. Och jag slog iaf min tid från förra gången jag sprang för två år sedan (då uppladdningen iofs bestod av bihåleinflammation och en vecka på Kåvepenin...)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra där :-) Jag har sprungit tidigare men inte varit med om att det har varit så många klasser som i år. Jag valde en långsam eftersom jag inte känner mej i form, och blev skitirriterad på att folk GÅR ut från start när det klart och tydligt står "JOGGA" vid startfältet. Då kan man väl välja promenadklassen med en gång? En annan sak om man blivit trött efter att ha sprungit, men från start??

   Radera
 2. Lilla A skrek bara en liten stund, hälsningar stora A.

  SvaraRadera