måndag 27 maj 2013

Då var helgen slut

Helgen har i vanlig ordning varit väldigt intensiv. Så intensiv att Lilla A och jag i princip bara har sovit och vilat för att ta igen oss idag. Fast det har varit en rolig helg.

Tonåringarna kom ner i fredags, och lördagen ägnade vi åt att vara på Kulturernas Festival, med utomhushäng och en mängd musik- och dansuppträdanden. Vi hann också träffa lite vänner och jag lyckades slinka iväg en sväng på bakluckebarnloppis. Himla kul, tyckte jag, och kom hem med lite kläder och en motorsåg åt Lilla A.

Igår var det julafton. Tjejerna fick biljetter till konserten med Pink av oss i julklapp, och vi tänkte också ta del av julklappen, och tog oss alltså till Globen igår kväll. Lilla A spenderade kvällen med farmor och farfar, som kom till Uppsala på eftermiddagen. Konserten var en jättelyckad present, och alla var nöjda, även om jag till viss del är benägen att hålla med recensenterna om att hon kunde ha sjungit lite mer, och ägnat sig lite mindre åt akrobatik. Fast det var väldigt kul att se på, och man måste imponeras av hennes talang.

Natten blev kort för oss alla, eftersom vi var hemma först vid 01 och dalmasarna sov kvar och åkte hem med ett morgontåg imorse. S har jobbat på brandstationen i Järfälla idag, där stämningen är präglad av föregående veckas oroligheter med anlagda bränder och stenkastning mot brandbilarna.

En alldeles egen motorsåg!

Pink i Globen

Någonstans i mitten svävar Pink omkring över folkhavet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar