torsdag 7 november 2013

Snart flyttar vi!

HÄRREGUD! Jag har sålt min lägenhet! Till ett fantastiskt bra pris också! Jag som trodde att jag skulle gråta, tvivla och våndas fick en försäljningsprocess som passade mitt ältande psyke alldeles utmärkt - bara kör på! För fort har det gått, ända sedan vi hittade HUSET.

Jag har inte hunnit ha någon ångest eftersom dagarna har bestått mestadels av städning, styling, snortorkning och annat. Visst känner jag att jag kommer att sakna min älskade lägenhet, men jag har ju också något fantastiskt roligt att se framemot. Och sörjt och förberett mej har jag ju faktiskt gjort ganska länge under husletarprocessens gång. Det kanske småningom räcker till så.

Nu väntar vi på att de nya köparna ska sälja sin lägenhet så att flyttdatum kan spikas. Drar det ut på tiden är det skrivet till slutet av januari, men rätt vad det är flyttar vi tidigare. Roligt, spännande, ångestfyllt, nervöst, vemodigt och fantastiskt kul samtidigt. Jag är dålig på känslor, och just nu känns det väldigt snurrigt inombords.

De nya ägarna var mycket sympatiska, så det känns bra att det blev just de som flyttar in här. En 8-års era är över. Nu lämnar jag centrum och provar livet som husägare. Shit, alltså.

Och det gick bra att skriva kontrakt utan röst, ifall någon undrade.

2 kommentarer: