onsdag 20 februari 2013

Vardagssysslor

Vi fortsätter att pröva nya saker, så idag har vi åkt stadsbuss. Detta var betydligt enklare än tågkrånglet, inte besvärligt alls faktiskt. Lilla A kan inte uttala sig för hon sov hela tiden. Hon har dock också provat nya saker idag, nämligen att dricka ur nappflaska, vilket visade sig vara betydligt svårare än att åka stadsbuss.

Lilla A åker buss - hur lätt som helst!

Annars rullar dagarna på. Lilla A växer och blir större och större. Imorgon är hon tre månader. Dagarna ägnar vi åt att skratta åt bebisen i spegeln, som oftast är glad, vi går promenader i snålblåsten, sjunger om bockarna Bruse och tar någon fika med föräldragruppen där vi jämför våra avkommors färdigheter.



Någon vänlig själ har stickat varma sockor, mössor och halsdukar till statyerna i stadsparken så att de inte ska behöva frysa, såg vi under en av våra promenader

Vardagsgöromål som var en självklarhet förr, så som att slösurfa, klämma finnar framför badrumsspegeln, duscha länge eller blogga får nu stå åt sidan för mer föräldrarelaterade sysslor. Men det är fantastiskt skönt att få vara hemma, jag kan gladeligen äta gröt varje dag för att få föräldradagarna att räcka så länge som möjligt.

Glad bebis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar