fredag 25 april 2014

Simmar vidare

Hej alla!

Jag ser att det ändå är några som kikar in här lite nu och då. Det är länge sedan jag skrev något. Mest för att jag känner att jag bara klagar och gnäller över jobbiga saker som jag ändå inte kan skriva om. Vi får se om jag lyckas hålla mej till mer positiva saker nu, jag ska försöka.

Det jobbiga, tråkiga pågår fortfarande, och S och jag mår eländigt dåligt. Det är dock ganska skönt att jobba, och vi försöker göra roliga saker också. Vi har varit i Vemdalen, en sväng till Kiruna och idag har vi snurrat omkring på en lokal loppisrunda.

Imorgon är det jobb, och det känns rätt ok det också. Plus att jag har blivit lovad sovmorgon! Carpe fucking diem. Eller nåt sånt...

  
Loppisfynd
Annat loppisfynd. Nostalgiskt sådant. Eller ja, det är ju jag som är nostalgisk... Ni fattar.
Och så dagens bästa - skrivbord med perstorpsskiva och lampan. Försök att inte stirra för mycket på den gula tapeten med nallebården. De tillhör alltså inte fynden.
Vems är det här barnet som har dragit på sig alla halsband hon hittade hos kompisen?? Jag blir lite orolig här, jag som alltid har trott att det här med könsroller är inlärt. Och det är INTE jag som brukar ha så där mycket bling på mej. Vad barnets far gör medan jag är på jobb har jag dessvärre ingen koll på.
Mer tjejigt. Återigen - jag skyller allt på barnafadern. Jag har inte kört dockvagn med henne.
Det här känns mer som något som ligger närmare mej.
Sista snöresterna i närheten av Jukkasjärvi
Jag och avkomman i snön.

4 kommentarer:

 1. Tråkigt att det fortfarande är jobbigt, jag hoppas verkligen det blir bättre någon gång.
  A ser för go ut, skönt att ni har henne så att ni får lite kul :) Jag är som vanligt lite avundsjuk på dina loppisfynd men hoppas att folk börjar rensa och sälja av lite gobitar snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå! Kul att du fortfarande kikar in här :-) Ja, Lilla A är ju det som får oss att orka emellanåt. Hoppas att det är bra med er!

   Radera
 2. Kämpa på! Har saknat dina uppdateringar! Måste bara nämna "Nukku-Matti"-spjälskyddet. Jag fattade aldrig som liten varför han hade spaghetti i munnen. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Ja, jag tyckte också att det såg ut som spagetti! Eller ja, det tycker jag fortfarande :-)

   Radera