söndag 14 juli 2013

De sista dagarna

Vår ålandsvistelse börjar sakta lida mot sitt slut. 4 ynka dagar är allt som är kvar av 15-åringens sommarjobb och sommaren som skulle bli "den värsta i mitt liv". Det är tufft att bo trångt och på varann, så många personer som vi har varit, men det känns ändå lite vemodigt att det snart är över. Det har ju gått så himlans snabbt!

Lilla A har gjort stora framsteg. För ca två veckor sedan lärde hon sig sitta. Nu tar hon sig ur sittpositionen, kryper och sitter på knä. Hon har t o m rest sig upp på fötterna med stöd mot en liten pall. 

Tidigare ikväll anlände 15-åringens kompis, som ska vara på besök några dagar. Och det låter inte alls som om de här 5 veckorna har varit så hemska när man hör på snacket. Snarare verkar det ha varit rätt kul. Och karaktärsdanande, tänker vi vuxna, men det säger vi inte. 

Nu är det nedräkning. Några få arbetspass för vissa, några dagar med gräsmattehäng för andra. Förhoppningsvis sol, vackert väder, och fredlig stämning fram till fredag då vi åker tillbaka till Sverige. Och tar semester efter semestern. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar